Cursusinformatie

Heb je vragen?
Indien je vragen hebt, kun je ons bereiken via 030-2307140 of via Patrick.Conings@vironet.com of info@vironet.com. Tijdens de werkweek wordt er in principe dezelfde dag gereageerd en anders binnen 24 uur.

Het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan bij de masterclass:

  • Prescribers
    Vooropleiding die de cursisten in staat stelt om medicijnen voor te schrijven en die de cursisten in staat stelt om hun kennis over behandelingen te verbreden en te verdiepen. Dit zijn allen universitair geschoolden.
  • Non-prescribers
    Vooropleiding die de cursisten in staat stelt om hun kennis over behandelingen te verbreden en te verdiepen. Dit zijn allen met minimaal een hbo opleiding.

Vrijstellingsbeleid:
Er is zijn geen vrijstellingen voor de modules van de masterclass.

Lesmateriaal & Studiebelasting:
De studiebelasting per module is 2 uur en vindt plaats tijdens de module.
De presentaties worden middels hand-outs beschikbaar gesteld tijdens een module. De hand-outs worden als beveiligde pdf na de module aan de deelnemers gemaild.

Examen
Er zal een pre-test en een post-test worden afgenomen. Er zal geen formeel examen worden afgenomen.

Voorwaarden
voor zover bekend, zijn er geen speciale voorwaarden beschreven aan cursus of studieovereenkomst.

Betalingsvoorwaarden
Het cursusgeld dient middels creditcard of iDeal betaald worden. Het is niet mogelijk om in termijnen het cursusgeld te voldoen. Na ontvangst van het cursusgeld zal de factuur voor deelname toegestuurd worden.

Terugbetalingstermijn:
Indien een registratie geannuleerd wordt, afhankelijk van de termijn waarin, het inschrijfgeld naar rato gecrediteerd en teruggestort op de rekening van de cursist.
Deze storting zal binnen een maand na de annulering gerealiseerd zijn.

Bedenktermijn
Indien een cursist zich binnen 14 dagen na inschrijving bedenkt, zal de registratie kosteloos ongedaan worden gemaakt en indien het inschrijfgeld voldaan is, zal dit teruggestort worden.

Klachten
De klachtenprocedure kunt u vinden in onze algemene voorwaarden, of op onze klachtenpagina.