Algemene informatie

Heb je vragen?
Wanneer je vragen hebt, kun je ons bereiken via telefoonnummer: 030 - 230 71 40 of je kunt een E-mail sturen naar Patrick Conings.

Het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan, is:

  • Prescribers
    Vooropleiding die de cursisten in staat stelt om medicijnen voor te schrijven en die de cursisten in staat stelt om hun kennis over behandelingen te verbreden en te verdiepen. Dit zijn allen universitair geschoolden.
  • Non-prescribers
    Vooropleiding die de cursisten in staat stelt om hun kennis over behandelingen te verbreden en te verdiepen. Dit zijn allen met minimaal een hbo opleiding.

Betalingsvoorwaarden
Het cursusgeld dient door middel van een creditcard of iDEAL betaling voldaan te worden. Het is niet mogelijk om het cursusgeld in termijnen te voldoen. Na ontvangst van betaling, krijgt u de factuur toegestuurd.

Terugbetalingstermijn:
Indien een registratie geannuleerd wordt, afhankelijk van de termijn waarin, wordt het inschrijfgeld naar rato gecrediteerd en teruggestort op de rekening van de cursist. Deze storting wordt binnen een maand na de annulering gerealiseerd.

Bedenktermijn
Indien een cursist zich binnen 14 dagen na inschrijving bedenkt, wordt de registratie kosteloos ongedaan gemaakt en indien het inschrijfgeld voldaan is, wordt dit teruggestort.

Klachten
De klachtenprocedure kunt u vinden in onze algemene voorwaarden, of op onze klachtenpagina.